Centre d'Interpretació de la Serra de Llaberia


martes, 25 de septiembre de 2012

Taller sobre centres de comercialització i logistica de biomasses


El dia 26 de setembre de 2012, d'11 a 13:30 al casal de Colldejou, es realitzarà un taller sobre centres de comercialització i logística de biomasses.

El el marc del Projecte Biomass Trade Centre, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, el Consorci de la Serra de Llaberia i l'Institut en Recerca de l'Energia de Catalunya organitzen un taller sobre centres de comercialització, logística i processament de biomasses.

L'objectiu del taller es dinamitzar i informar tècnicament, als protagonistes de mercat responsables de la implementació i gestió de centres de comercialització de biomasses.

Està adreçat a emprenedors actuals o potencials de centres de comercialització de biomasses, com ara cooperatives, gestors de la forest i propietaris, agricultors i pagesos, empreses de treballs forestals, empreses de la fusta o instal·ladors.

La inscripció és gratuïta i limitada a través de l'enllaç:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHV4MDZpeFpDeWhSZ3BzS1hSdmNMUXc6MA#gid=0


Us facilitem enllaços per poder descarregar el programa: http://afib.ctfc.cat/?p=1036
i per tenir més informació sobre Biomass Trade Centre: http://afib.ctfc.cat/?p=604&lang=CA 

Aquest taller forma part de les activitats de la Setmana Europea de la Custòdia del Territori i la 5ª setmana de la custòdia als Paissos Catalans que es realitza entre els dies 26 de setembre i 7 d'octubre de 2012.
Consulteu totes les activitats a: www.landlifeweek.eu

No hay comentarios:

Publicar un comentario