Centre d'Interpretació de la Serra de Llaberia


domingo, 16 de septiembre de 2012

IIIa Cronoescalada a la Mola - 23-SETEMBRE.



Trobareu tota la infromació de l'activitat a l'enllaç: http://www.tretzesports.es/cronotf/

La Mola és una de les muntanyes més emblemàtiques de les comarques de Tarragona, des d’on es pot disfrutar d’una de les vistes més belles de la contrada. El mar i tota la seva costa amb Mallorca visible els dies més clars, el Montsant, la Serra de Llaberia, les muntanyes de Tivissa i les de Prades, i fins i tot els Ports es poden albirar des de l’aplanat cim de la Mola de Colldejou.

Fontaubella Fondistes, en col•laboració amb l’Ajuntament de la Torre de Fontaubella i amb Tretzesports, i amb el suport de diverses empreses i entitats, organitzaran la 3a edició de la cronoescalada.
Si la voleu conèixer i desafiar el seu costat més salvatge no desaprofiteu aquesta oportunitat.

Enguany es vol fer més propera a la població general.  És per això que s'ha decidit posar en marxa la primera edició de la caminada popular i solidaria “Pujada a la Mola”

Pujar per senders empinats pel bell mig del bosc, encarar-se a la tartera i acabar grimpant per la seva característica canal formarà part d’una nova aventura on l’espectacular panorama que s’obre un cop dalt i la baixada relaxada entre un preciós bosc d’alzines serà una gran recompensa per tot aquell qui s’animi a participar.

L’altre gran motiu que ens empeny a continuar el projecte i que inclús ens ha motivat a ampliar-lo és el suport que amb ell puguem donar a Fundame, una fundació sense ànim de lucre creada amb l’objectiu de fomentar la investigació i curació de l’Atrofia Muscular Espinal (malaltia de caire genètic, segona causa de mort infantil i per la que, encara avui dia, no s’ha pogut trobar un cura)

I pensant amb els més petits voldríem que també ells es sentin protagonistes i puguin gaudir del dia, així que, en la mesura que puguem i dintre de les possibilitats que disposem, tenim la intenció d’organitzar una sèrie d’activitats paral·leles pels més petits: curses de promoció, jocs, animació infantil. 

El Consorci de la Serra de Llaberia us informa que degut al risc d'incendis existeix la possibilitat de que s'hagi d'anul·lar l'activitat i posposar-la. Per això us recomanem que us informeu abans de sortir de casa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario